Fedezd fel a gasztronómia izgalmas világát az Étterem Héten, ahol a homártól a muflonig terjedő különleges ínycsiklandó fogások várnak rád! Éld át a kulináris kalandot, és kóstolj bele a hazai és nemzetközi ízek lenyűgöző választékába!


Ma veszi kezdetét az Országos Étterem Hét, amely során 18 napon át országszerte 218 vendéglő varázsol el minket különleges, többfogásos menükkel, mindezt kedvező, fix árakon. Az ínycsiklandó fogások kedvelői számára a www.etteremhet.hu weboldalon még korlátozott számban elérhető asztalfoglalási lehetőség. Tolna vármegye két kitűnő étterme is csatlakozott ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez, így még több ízélménnyel gazdagodhatunk!

Csütörtökön kezdődött és október 19-ig tart az őszi Országos Étterem Hét, ahol 218 vendéglátóhely vesz részt. Ezek között számos olyan étterem található, amelyeket a magyar gasztronómiai kiadványok a legjobbak közé sorolnak, a Top 100-as elit listáján. A résztvevők között 15 nemzetközi Michelin-ajánlással kitüntetett étterem is helyet kapott, továbbá Bib Gourmand minősítéssel rendelkező helyek is csatlakoztak. Ezek a kiváló hírnévnek örvendő éttermek a legjobb ételeikkel készülnek, és a legkedveltebb, valamint legkülönlegesebb fogásaikból állítottak össze ínycsiklandó menüsorokat, melyeket kedvező, fix árakon kínálnak a gasztronómák örömére.

Íme egy egyedi változat: **Ínycsiklandó Különlegességek a Tányéron** Fedezd fel az ízek varázslatos világát, ahol a tányérok nem csupán ételt, hanem élményt is kínálnak. Minden falat egy új kaland, egyedi kombinációk és szokatlan összetevők találkozása, amelyek egyesítik a hagyományos recepteket a modern gasztronómia kreativitásával. Merülj el a színek, textúrák és ízek sokszínű tengerében, ahol a tányérod igazi műalkotássá válik!

Az éttermek a legfinomabb fogásaikkal készült menüsorokkal várják vendégeiket, melyek fix árakon érhetők el. Néhány résztvevő étterem pedig lehetőséget kínál arra, hogy a kiegészítő felárért cserébe még gazdagabb ízélményeket kínáljanak. Az éttermek által felkínált fogások között találhatóak különleges és ritka alapanyagok is, amelyek igazán egyedivé teszik az élményt. A magyar tarka marha mellett a vendégek felfedezhetik a namíbiai zebu, muflon, velős csont, nyúlcomb, malacfül, burgundi csiga és békacomb varázslatos ízeit is.

Related posts