Kedves Szervező! Üdvözlünk zenekarunk honlapján. Találkozzunk egy feledhetetlen, jó hangulatú party-n.

A Cascade Music Jam partyzenekar számos céges rendezvényen, bálon és magánparty-n, biztosította már a feledhetetlen hangulatot. Egy partyzenekar célja, hogy a repertoár, a zenekar felkészültsége, a közönséggel való kapcsolat és az előadott dalok megfeleljenek a legmagasabb elvárásoknak is. A nemzetközi és hazai vendégszereplésnek köszönhetően zenekarunk a legszélesebb körű repertoárral és szakmai felkészültséggel áll rendelkezésére megrendelői számára. A Cascade Music Jam a legkisebb privát partytól kezdve a legmagasabb színvonalú hotelekben megrendezett konferenciákig biztosít garantált zenei élményt és jó hangulatot minden korosztály számára.

Partyzenekar, rendezvény zenekar: egy rendezvény fontos szereplője a felkért partyzenekar. Repertoárunkon megtalálhatóak az elmúlt 6 évtized slágerlistás dalai. A széles magyar és nemzetközi repertoárnak köszönhetően, repertoárunkat mindig a rendezvény jellegéhez igazítjuk, figyelembe véve az ott lévők korosztályát, zenei igényét. Adott esetben nyitni tudunk egy, a klub- és modern tánczenét kedvelő fiatalabb közönség felé is. Zenekarunk fellépéseit lendületes repertoár és előadásmód jellemzi.

Hangszeres háttérzene: ajánljuk bálokra, céges rendezvényekre, partnertalálkozókra, fogadásokra, vagy divatbemutatókra… Ismert jazz- és latin standardek, bossa-novák, stílusos hangszerelésbe öltöztetett örökzöldek és szalonzenék.

Dj.: az élő műsorszolgáltatás után és közben, ajánljuk ingyenes Dj. szolgáltatásunkat.

Hangszeres felállások: a rendezvény költségvetése szerint, a Cascade Music Jam megrendelhető többféle hangszeres felállásban:

1. trió felállás – kisebb költségvetésű rendezvényekre
2. quartett felállás – a zenekar alapfelállása (1. ének/zongora, 2. ének/gitár, 3. ének/basszusgitár, 4. dobok)
3. quintett felállás – a zenekar alapfelállása + énekes hölgy
4. sextett felállás – a zenekar alapfelállása + énekes hölgy + szaxofon

Érvek, melyek mellettünk szólnak…

– egy rendezvény zenekar mely minden igényt kielégítő repertoárral 
– egy partyzenekar szakmai tapasztalata és múltja valamint kizárólag élő hangszerelésben előadott műsora
– végül, de nem utolsósorban az ár-érték arány

A hangszeres felállás, illetve a tagok eseti változásának jogát fenntartjuk.

___________________________________________________________________________


Hit Counter provided by shuttle service from lax