Kedves Szervező! Üdvözlünk zenekarunk honlapján. Találkozzunk egy feledhetetlen, jó hangulatú party-n.

A Cascade Music Jam zenei produkció számos céges rendezvényen, bálon és magánparty-n, biztosította már a feledhetetlen hangulatot. Egy partyzenekar célja, hogy a repertoár, a zenekar felkészültsége, a közönséggel való kapcsolat és az előadott dalok megfeleljenek a legmagasabb elvárásoknak is. A nemzetközi és hazai vendégszereplésnek köszönhetően zenekarunk a legszélesebb körű repertoárral és szakmai felkészültséggel áll rendelkezésére megrendelői számára. A Cascade Music Jam a legkisebb privát partytól kezdve a legmagasabb színvonalú hotelekben megrendezett konferenciákig biztosít garantált zenei élményt és jó hangulatot minden korosztály számára.

Ajánlott zenei csomagjaink:

Clubbin’ SLIM                – 2 óra zenekar + 3 óra Dj.
Clubbin’ MEDIUM        – 3 óra zenekar + 2 óra Dj.
Clubbin’ EXTRA             – 4 óra zenekar + 1 óra Dj.
Bandin’                           – csak zenekari koncert fesztiválokon, céges rendezvényeken, családi napokon, városi rendezvényeken, bálokon.
Music Escort                 – elektronikus háttérzene fogadásokra, üzleti vacsorákra, bemutatókra
Dj.                                    – rendezvényekre, esküvőkre, partykra
Private Banding, avagy a zenei csomagok összeállítása: amennyiben a felsorolt zenei csomagjaink nem teljesen passzolnak a Megrendelő elképzeléseihez, ez esetben maga a Megrendelő állíthatja össze az est zenei forgatókönyvét, úgy válogatva össze zenei csomagjainkat hogy azok a legjobban passzoljanak rendezvényéhez.
Club zenekar: adott esetben nyitni tudunk egy, a klub- és modern tánczenét kedvelő fiatalabb közönség felé is. Zenekarunk fellépéseit lendületes repertoár és előadásmód jellemzi.
Hangszeres háttérzene: ajánljuk bálokra, céges rendezvényekre, partnertalálkozókra, fogadásokra, vagy divatbemutatókra… Ismert jazz- és latin standardek, bossa-novák, stílusos hangszerelésbe öltöztetett örökzöldek és szalonzenék.

A hangszeres felállás, illetve a tagok eseti változásának jogát fenntartjuk.

___________________________________________________________________________


Hit Counter provided by shuttle service from lax