ESKÜVŐKRE

“A fiatalos lendület és tökéletes zenei összhang repíti egyre jobban előre ezt az energikus esküvői zenekart” – Mányik Andris ceremóniamester blogja.

Egy esküvő sikerét nagy mértékben befolyásolja a választott esküvői zenekar színvonala, repertoárja. Esküvői partyzenekarunk az élő hangszerelés nyújtotta hangzás gazdagságával, széles körű repertoárjával, koncertszerű előadásmódjával, varázsol felejthetetlen zenei élményt bármilyen esküvői helyszínre. Egy esküvői bulin a fergeteges hangulatért az esküvői zenekar felel és a Cascade Music Jam partyzenekar sok éves esküvői tapasztalatát osztja meg Veletek ezen a nagy napon. Továbbá fontos tudni, hogy a jó esküvői zenekar, számos zenei műfajt átölelő repertoárral rendelkezik.

Esküvői zenekar – közelgő esküvőtök alkalmából bátran ajánljuk partyzenekarunkat, mely csakis élő hangszerelésben szólaltatja meg az elmúlt 6 évtized slágerlistás dalait. 

Esküvői Dj. – fontos tudni, hogy egy jó esküvői produkció, számos zenei műfajt átölelő repertoárral rendelkezik. Azért bővítettük ki zenekari műsorunkat Dj. zenei szolgáltatással, hogy az élő hangszerelésben nem megszólaltatható zenei műfajokat is lejátszhassuk a nagy napon.

Kérdéseitekkel, exkluzív igényeitekkel forduljatok bizalommal hozzánk, mindenben segítségetekre tudunk lenni (mi legyen a nyitótánc, milyen zene szóljon a vacsora alatt, meglepetés táncok, forgatókönyv…) Nagy örömünkre szolgál, hogy egyre többen ajánlják zenekar és dj. produkciónkat személyes tapasztalat alapján és hogy évről évre többen kérnek fel minket e nagy nap hangulatfelelősének.

ESKÜVŐI RÉSZLETEK – VÁLASZOK KÉRDÉSEITEKRE

2020 – 2021 évi rugalmas és személyre szabott zenei csomagjaink: 

Rugalmas döntési lehetőséget ajánlunk Megrendelőinknek, mely szerint az esküvő napján éjszaka, a pillanatnyi hangulattól függően a Megrendelő a helyszínen is eldöntheti, hogy melyik zenei csomagunkat választja. Mivel a két zenei csomag egy árban van, ezért ezt nem muszáj előre szerződésben rögzíteni. Amennyiben éjfélkor vagy a menyasszonytánc környékén az esküvő pillanatnyi hangulata inkább egy modernebb hangzást és dj. zenét kíván, akkor azonnal tudunk váltani dj. zenei szolgáltatásra, hiszen a beszereléseket már a délutáni órákban elvégeztük, így nincs átállás, átszerelés. Ha a Megrendelő úgy érzi hogy zenekarral érdemesebb folytatni akkor hajnal 2-ig zenekarozunk és utána folytatjuk a dj. zenei szolgáltatással. Természetesen a zenekari műsor és a dj. zenei szolgáltatás a helyszínen hosszabbítható, hiszen hitvallásunk, hogy esküvőt sosem hagyunk zene nélkül.

Számunkra legfontosabb, hogy egy esküvőn a tánc és hangulat biztosítva legyen, ezért ajánljuk fel a Pároknak ezt a rugalmas döntési lehetőséget.

1. Clubbin’ extra:

Dj.                 vendégérkezéskor, vacsora alatt

Zenekar        vacsora végétől – menyasszonytáncig

Dj.                 menyasszonytánc – 03.00

2. Clubbin’          

Dj.                 vendégérkezéskor,  vacsora alatt

Zenekar       vacsora végétől – 02.00

Dj.                  02.00 – 03.00

A ZENEKAR HANGSZERES FELÁLLÁSAI:
Öt fős felállás  – 1. énekes hölgy, 2. ének/zongora, 3. ének/gitár, 4. basszusgitár, 5. dobok
Hat fős felállás – 1. énekes hölgy, 2. ének/zongora, 3. ének/gitár, 4. basszusgitár, 5. dobok, 6. szaxofon

Hét fős felállás – 1. énekes hölgy, 2. énekes hölgy, 3. ének/zongora, 4. ének/gitár, 5. basszusgitár, 6. dobok, 7. szaxofon (ajánljuk nagyobb volumenű esküvőkre és rendezvényekre)

Rövidebb időtartamú felkérések vagy alacsonyabb költségvetés esetén, zenekarunk megrendelhető 4 fős felállással is (1. ének/zongora, 2. ének/ gitár, 3. ének/basszusgitár, 4. dobok) Mivel az 5 és a 6 fős zenekari felállások egy sokkal szélesebb repertoárt és színesebb színpadképet biztosítanak, ezért esküvőkre ezeket a felállásokat ajánljuk.

A hangszeres felállás és a tagok eseti változásának jogát fenntartjuk.

HANGOSÍTÁS, FÉNYTECHNIKA: áraink tartalmazzák a rendezvény hangosítását az esküvői vacsora és buli helyszínén  (200, 250 négyzetméterig) és fénytechnikát.
ÚTIKÖLTSÉG: amennyiben nem Budapest az esküvő helyszíne, útiköltséget számolunk fel.
TECHNIKAI KÉSZENLÉT: általában 18.00 – 03.00 között. Kérésre tudunk előbb érkezni vagy tovább maradni, akár a vendégek távozásáig. Esküvőt sosem hagyunk zene nélkül.
REPERTOÁR: egy esküvői zenekar esetében, nagyon fontos a repertoár összeállítása, ezért annak összeállításánál azt a tényt vettük figyelembe, hogy egy esküvőn minden korosztályt meg tudjunk szólítani zenénkkel. Az előadásmód és a színvonal mellett, ezt tartjuk egyik legfontosabb dolognak az esküvői zenekar részéről.

NYITÓTÁNC: vagy Ti hozzátok az általatok választott dalt pendrive-on vagy a zenekar játssza.
INGYENES FORGATÓKÖNYV: amennyiben a Cascade Music Jam esküvői zenekart válasszátok hangulatfelelősnek, szívesen bocsájtjuk rendelkezésetekre sokéves esküvős tapasztalatunkat. Kérésetekre segítünk a forgatókönyv megírásában illetve szívesen ajánlunk további szolgáltatókat.

MEGRENDELHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK: polgári és /vagy egyházi ceremónia hangosítása. vezeték nélküli mikrofon bérlése, fénytechnika (Led Par dekor fények), színpad, ceremónia mester vagy vőfély esküvőkre

Amennyiben megfelelő színvonalúnak találjátok zenekarunk hangzásvilágát és arculatát, szívesen biztosítjuk a jó hangulatot esküvőtökön.

Baráti üdvözlettel:

Bereczki Levente, zenekarvezető / dj.
+36 20 377 5537
cascademusicjam@gmail.com


Hit Counter provided by shuttle service from lax