ESKÜVŐKRE

“A fiatalos lendület és tökéletes zenei összhang repíti egyre jobban előre ezt az energikus esküvői zenekart” – Mányik Andris ceremóniamester blogja.

 

Egy esküvő sikerét nagy mértékben befolyásolja a választott esküvői zenekar színvonala, repertoárja. Esküvői partyzenekarunk az élő hangszerelés nyújtotta hangzás gazdagságával, széles körű repertoárjával, koncertszerű előadásmódjával, varázsol felejthetetlen zenei élményt bármilyen esküvői helyszínre. Egy esküvői bulin a fergeteges hangulatért az esküvői zenekar felel és a Cascade Music Jam partyzenekar sok éves esküvői tapasztalatát osztja meg Veletek ezen a nagy napon. Továbbá fontos tudni, hogy a jó esküvői zenekar, számos zenei műfajt átölelő repertoárral rendelkezik.

 

Esküvői zenekar – közelgő esküvőtök alkalmából bátran ajánljuk partyzenekarunkat, mely csakis élő hangszerelésben szólaltatja meg az elmúlt 6 évtized slágerlistás dalait. 

Esküvői Dj. – fontos tudni, hogy egy jó esküvői produkció, számos zenei műfajt átölelő repertoárral rendelkezik. Azért bővítettük ki zenekari műsorunkat Dj. zenei szolgáltatással, hogy az élő hangszerelésben nem megszólaltatható zenei műfajokat is lejátszhassuk a nagy napon.

 

Kérdéseitekkel, exkluzív igényeitekkel forduljatok bizalommal hozzánk, mindenben segítségetekre tudunk lenni (mi legyen a nyitótánc, milyen zene szóljon a vacsora alatt, meglepetés táncok, forgatókönyv…) Nagy örömünkre szolgál, hogy egyre többen ajánlják zenekarunkat személyes tapasztalat alapján és hogy évről évre többen kérnek fel minket e nagy nap hangulatfelelősének.

ESKÜVŐI RÉSZLETEK – VÁLASZOK KÉRDÉSEITEKRE

2018 ÉVI ESKÜVŐS CSOMAGJAINK:

1. Clubbin’ extra:

Dj.                 vendégérkezéskor, vacsora alatt

Zenekar        vacsora végétől – menyasszonytáncig

Dj.                 menyasszonytánc – 03.00

2. Clubbin’          

Dj.                 vendégérkezéskor,  vacsora alatt

Zenekar       vacsora végétől – 02.00

Dj.                  02.00 – 03.00

3. Bandin’

Dj.                 vendégérkezéskor, vacsora alatt

zenekar        vacsora végétől – 03.00

Természetesen lehetőség van akár zenekari, akár Dj.  hosszabbításra is, hiszen esküvőt sosem hagyunk zene nélkül.

A ZENEKAR HANGSZERES FELÁLLÁSAI:
1. quartett felállás – a zenekar alapfelállása ( 1. ének/zongora, 2. ének/ gitár, 3. ének/basszusgitár, 4. dobok)
2. quintett felállás – a zenekar alapfelállása + énekeshölgy
3. sextett felállás – a zenekar alapfelállása + énekeshölgy + szaxofon

A hangszeres felállás és a tagok eseti változásának jogát fenntartjuk.

HANGOSÍTÁS, FÉNYTECHNIKA: áraink tartalmazzák a rendezvény hangosítását az esküvői party helyszínén  (200 négyzetméterig) és egy automata fényforrást.
ÚTIKÖLTSÉG: amennyiben nem Budapest az esküvő helyszíne, útiköltséget számolunk fel.
TECHNIKAI KÉSZENLÉT: általában 18.00 – 03.00 között. Kérésre tudunk előbb érkezni vagy tovább maradni, akár a vendégek távozásáig. Esküvőt sosem hagyunk zene nélkül.
REPERTOÁR: egy esküvői zenekar esetében, nagyon fontos a repertoár összeállítása, ezért annak összeállításánál azt a tényt vettük figyelembe, hogy egy esküvőn minden korosztályt meg tudjunk szólítani zenénkkel. Az előadásmód és a színvonal mellett, ezt tartjuk egyik legfontosabb dolognak az esküvői zenekar részéről.

NYITÓTÁNC: vagy Ti hozzátok az általatok választott dalt pendrive-on vagy az esküvői zenekar játssza.
INGYENES FORGATÓKÖNYV: amennyiben a Cascade Music Jam esküvői zenekart válasszátok hangulatfelelősnek, szívesen bocsájtjuk rendelkezésetekre sokéves esküvős tapasztalatunkat. Kérésetekre segítünk a forgatókönyv megírásában illetve szívesen ajánlunk további szolgáltatókat.

MEGRENDELHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK: polgári és /vagyegyházi ceremónia hangosítása. vezeték nélküli mikrofon bérlése, fénytechnika (Led Par dekor fények), színpad, ceremónia mester vagy moderátor esküvőkre

 

Amennyiben megfelelő színvonalúnak találjátok zenekarunk hangzásvilágát és arculatát, szívesen biztosítjuk a jó hangulatot esküvőtökön.

 

Baráti üdvözlettel:

 

Bereczki Levente, zenekarvezető
+36 20 377 5537
cascademusicjam@gmail.com


Hit Counter provided by shuttle service from lax