Kedves Megrendelő!

Bereczki Levente vagyok, zenész és dj., a 90.9 Jazzy Rádió egyik rezidens dj-e. A Mahasznál regisztrált lemezlovasként, jogtiszta – legális zenékkel rendelkezem valamint számlaképes egyéni vállalkozóként dolgozom (zenei tevékenység, hangosítás) Az esküvő és rendezvény szegmens mellett klub tevékenységet is folytatok, a Budapesten található Ellátó, Instant/Fogas, Pántlika és Alapozó Móricz egyik rezidense vagyok.

Mixek, fotók, esküvői és klub videók, az alábbi linkeken találhatók:

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC2gZSarzu-hsrNUlXUZLqEg

FB: https://www.facebook.com/djlleo

Árajánlatok: egész estés vagy órabéres árajánlatok, konzultáció és a részletek ismertetése után.

Zenei repertoár és stílusok: mivel egy esküvőn többféle korosztály és zenei stílust kedvelő vendég képviselteti magát, ezért fontos hogy minden zenei stílusból naprakész legyek. Repertoáromon megtalálható műfajok: rocky, retró, pop, classic és modern latin, funk, reggae, country, hip hop, r’n’b, electro swing, jazz, swing, bossa nova, mulatós és természetesen napjaink listavezető slágerei
Előzetes meghallgatás: minden Megrendelőmnek biztosítom az előzetes meghallgatás lehetőségét illetve a hang- és fénytechnika bemutatását. Helyszín: Budapest 7 vagy  14 kerület. Vidéken vagy külföldön élő érdeklődőknek videó bemutatót tartok.

Baráti üdvözlettel: Bereczki Levente (dj. lleo)

+36 20 377 5537


Hit Counter provided by shuttle service from lax