Kedves Megrendelő!

Bereczki Levente vagyok, zenész és dj. A Mahasznál regisztrált lemezlovasként, jogtiszta – legális zenékkel rendelkezem valamint számlaképes egyéni vállalkozóként dolgozom (zenei tevékenység, hangosítás) Az esküvő és rendezvény szegmens mellett klub tevékenységet is folytatok, a budapesti bulinegyedben található Ellátóház és Instant/Fogas komplexum egyik rezidense vagyok.

Mixek, fotók, esküvői és klub videók, az alábbi linkeken találhatók:

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC2gZSarzu-hsrNUlXUZLqEg

FB: https://www.facebook.com/djlleo

Esküvői zenei csomagok 2020 – 2021
1. lleo fun – 14.000 Ft./óra
tartalmazza: zenei tevékenység, hangosítás, alap fénytechnika.
2. lleo tech – 17.000 Ft./óra
tartalmazza: wedding fun csomag + ceremónia hangosítás és vezeték nélküli mikrofon.
Természetesen tudok egyéni , vagy egész estés árajánlatot is adni, konzultáció és a részletek ismertetése után.
Zenei repertoár és stílusok: mivel egy esküvőn többféle korosztály és zenei stílust kedvelő vendég képviselteti magát, ezért fontos hogy minden zenei stílusból naprakész legyek. Repertoáromon megtalálható műfajok: rocky, retró, pop, classic és modern latin, funk, reggae, country, hip hop, r’n’b, electro swing, jazz, swing, bossa nova, mulatós és természetesen napjaink listavezető slágerei
Előzetes meghallgatás: minden Megrendelőmnek biztosítom az előzetes meghallgatás lehetőségét illetve a hang- és fénytechnika bemutatását. Helyszín: Budapest 7 vagy  14 kerület. Vidéken vagy külföldön élő érdeklődőknek videó bemutatót tartok.

Baráti üdvözlettel: Bereczki Levente (dj. lleo)

+36 20 377 5537


Hit Counter provided by shuttle service from lax