Kedves Megrendelő!

Bereczki Levente vagyok a Cascade Music Jam zenei produkció dj-e és dobosa, valamint a zenekar vezetője. Az évek során tapasztaltam, hogy egy esküvőn vagy rendezvényen nagyon fontos, hogy minden korosztályt megszólítsunk a zenénkkel. Éppen ezért pár éve Megrendelőinknek a zenekar mellett dj. zenei szolgáltatást is nyújtok. 

 

Videók: https://www.youtube.com/channel/UC2gZSarzu-hsrNUlXUZLqEg

Ahol vállalok fellépéseket: országszerte esküvőkön, céges rendezvényeken, fesztiválokon, iskolai rendezvényeken, bálokon, fogadásokon…
Zenei repertoár és stílusok: a 20-as évektől kezdve, napjaink legmodernebb listavezető slágereiig, mindenféle zenei stílus (rocky, jive, különböző latin stílusok, pop, retró, funk, reggae, country, hip hop, r’n’b, electro swing, modern zenék, mulatós)
Hang- és fénytechnika: felkérés esetén 300 négyzetméteres terem méretig vagy kisebb szabadtéri rendezvényeken, ingyenesen biztosítom a hang- és fénytechnikát valamint vezeték nélküli mikrofont.
Meghallgatás: minden Megrendelőnek biztosítom az előzetes meghallgatás lehetőségét illetve a hang- és fénytechnika bemutatását. Helyszín: Budapest 14 kerület. 
Megrendelhető szolgáltatások: ceremóniák hangosítása, vezeték nélküli mikrofonok bérlése, kiegészítő hang- és fénytechnika bérlése, füst- és szárazjég gép, színpad- és takarás biztosítása.

Baráti üdvözlettel: Bereczki Levente

+36 20 377 5537


Hit Counter provided by shuttle service from lax